VOLLE EVANGELIE GEMEENTE 'IMMANUEL' BREDA
ACADEMIESINGEL 26-27 • 4811 AB BREDA • TELEFOON 06 313 04 558

Verschenen: Studie-editie!

vrijdag, 16 december 2016


In de afgelopen twaalf jaar zijn vijf boeken verschenen over Gods plan met mensen.  Naar het voorbeeld van de evangelist Lucas heeft Cees Visser getracht om de dingen die de Heer tot nu toe in ons midden heeft geopenbaard in geregelde orde te boek te stellen, opdat velen onderzoek doen en de kennis zal vermeerderen.
 
Om dit onderzoek te stimuleren heeft de schrijver de inhoud van de vijf boeken nu in één e-boek bijeengebracht: een Studie-editie. Daarmee kun je de hele serie in één document op scherm krijgen en op e-reader, tablet en smartphone makkelijk meenemen en raadplegen. 
 
In de afzonderlijke boeken ontbraken trefwoorden- en tekstregisters. Dat was een bewuste keuze. Voor een serie bij elkaar behorende boeken is het beter om na het verschijnen van het laatste deel één index aan te bieden voor alle delen tegelijk. Dat vergemakkelijkt het zoeken.
 
Deze Studie-editie biedt zelfs nog meer. Door de digitale vorm kun je in één opdracht, in alle delen tegelijk, op ieder gewenst item en naar elke bijbeltekst zoeken. Dat werkt nog fijner dan een index met trefwoorden en teksten op papier. 
 
In deze uitgave zijn taalfouten verbeterd en sommige tekstverwijzingen aangepast. De schrijfwijze van bijbelteksten is geharmoniseerd, evenals de verwijzingen naar andere delen, hoofdstukken en paragrafen.
 
PHOS uitgeverij brengt deze speciale Studie-editie als e-boek uit. Prijs: € 35,00
Tips voor aanschaf en gebruik: klik hier